Capellades ja té la Plaça 1 d’octubre

138

Capellades va inaugurar aquest dilluns la Plaça 1 d’Octubre en record als esdeveniments que es van viure en aquest espai ara fa un any.

L’acte va començar amb els parlaments oficials el regidor d’ERC, Àngel Soteras, que va parlar de transversalitat, de com l’1 d’Octubre va ser un moment que va unir a persones diferents que habitualment no coincideixen.

A continuació va intervenir el regidor del PdeCAT, Marcel·lí Martorell, després de repassar els diferents moments del dia 1 va destacar que “a més a més de fer Catalunya, també fèiem Capellades, estàvem junts per construir un futur millor i crec que aquest és l’esperit que hem de mantenir d’aquell dia”.

Finalment va ser el torn de l’alcalde de Capellades, Aleix Auber, que també després de fer també menció de l’any anterior va explicar com “avui hem volgut que aquest espai sigui de tots i totes i per això hem convidat a participar-hi a totes les formacions que estem juntes en aquesta causa. Ara, el següent pas serà aprova-ho per ple i convertir-lo oficialment en una plaça de tots els capelladins”.

L’acte va acabar destapant la placa recordatòria de l’1 d’Octubre per part dels regidors del consistori i cantant Els Segadors entre tots els assistents. Acabada la part més institucional el nombrós públic es va quedar davant el monument, tot fent-li fotografies per conservar el record d’un moment molt sentit, on la ciutadania en va ser la principal protagonista.