Aquest dimecres, acapte especial estiu del Banc de Sang i Teixits a Vilanova del Camí

24

El Banc de Sang i Teixits torna, aquest dimecres, a Vilanova del Camí per fer un acapte especial de sang. La població vilanovina podrà contribuir a pujar les reserves en unes setmanes estiuenques que cada any són complicades, perquè tendeixen a disminuir un 25%. L’acapte tindrà lloc demà dimecres, de 17 h a 21 h a Can Papasseit.
Amb el lema “Dona el millor de tu, dona sang” la campanya torna a fer una crida al compromís ciutadà per tal de garantir les reserves també en els mesos d’estiu.

El passat divendres, el Banc de Sang ja va ser a la capital de l’Anoia i aquest mes de juliol, a banda de la cita a Vilanova del Camí, té previstes 4 acaptes més: al Bruc, el dia 11 de juliol, la unitat estarà ubicada al carrer Montserrat a costat de l’Ajuntament de 17 a 21 h; a Capellades el dia 17, serà a Cal Ponet de 17 a 21 h; a Piera, el dia 24 de juliol, el Banc de Sang estarà al Casal de la Gent Gran, també de 17 a 21 h, i el dia 27 seran a Calaf, a l’Institut Alexander de Riquer, de 10 a 14 h.

Nova galeria de GIFs per animar la donació de sang a l’estiu
La campanya d’estiu del Banc de Sang té entre els seus elements principals la nova galeria de GIFs que protagonitzen una quarantena dels seus professionals. Infermers, biòlegs, tècnics de laboratori, personal d’atenció al donant, de comunicació, de promoció de campanyes… tots i totes s’han implicat per animar la gent a donar sang durant l’estiu, època en què les donacions baixen.
En les animacions creades per aquest estiu, que ja romandran de manera permanent per utilitzar-les, els professionals del Banc de Sang transmeten missatges d’agraïment als donants: COMPTEM AMB TU, DONAR SANG MOLA, Y LO SABES… són les frases que animen als donants de manera divertida a fer una propera donació.