14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Una trentena de persones es concentren davant l’Ajuntament d’Igualada en suport a la víctima d’una agressió sexual a Manresa
U

Publicitat

Ahir dilluns va declarar a l’Audiència Provincial de Barcelona la noia víctima d’una agressió sexual múltiple a Manresa l’any 2016. La jove només tenia 14 anys quan va ser pressumptament violada per 6 homes, que van declarar la setmana passada.

Per donar suport a la víctima, aquest dilluns es van organitzar concentracions per tot Catalunya. A l’Anoia se’n van fer a Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Igualada. A la capital de la comarca, una trentena de persones es van reunir davant de l’Ajuntament per reclamar a la fiscalia que consideri el cas com a agressió sexual i no com abús. És el mateix cas de La Manada dels Sanfermins, en què el Ministeri Fisacal o considerava violació el cas i no va ser fins la sentència del Tribunal Suprem que la decisió es va canviar.

En l’acte d’Igualada es va llegir un manifest recordant que “només sí és sí” i que les dones tenen tota la llibertat del món per escollir amb qui volen tenir relacions. També es va demanar el compromís de tota la societat en la lluita contra les violències sexuals.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies