Els Prats de Rei, nou municipi implicat a l'”Anoia, terra de castells”
E

3 de maig de 2016

La Manresana005 baixaEls Prats de Rei, és el darrer municipi que s’ha sumat al projecte turístic “Anoia, terra de castells”, una iniciativa de l’ens comarcal que promociona la comarca a través de la posada en valor del patrimoni arquitectònic que suposen aquestes fortaleses.

Així, el Consell Comarcal de l’Anoia ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament dels Prats de Rei, per a desenvolupar conjuntament el projecte turístic “Anoia, terra de castells”, juntament amb els altres municipis implicats.

Els 16 municipis que fins avui dia s’han sumat al projecte són: Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui, Castellolí, Piera, Santa Maria de Miralles, Òdena, Veciana, La Torre de Claramunt, La Pobla de Claramunt, Castellfollit de Riubregós, Jorba, La Llacuna, Rubió, Cabrera d’Anoia, Bellprat, Igualada i Els Prats de Rei.

Formar part d’aquest projecte permet als ajuntaments crear i desenvolupar conjuntament un producte turístic propi del territori. Gràcies a les accions d’informació i difusió del projecte s’espera augmentar el nombre de visitants, amb la conseqüent dinamització econòmica del municipi que això suposa.

 

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?