Xerrada del pilot de ral·lis David Abad al Milà i Fontanals

128
El passat 23 d’abril el pilot de ral·lis David Abad va visitar el Departament de Transport i Manteniment de Vehicles de l’Institut Milà i Fontanals amb el seu BMW M3. Abad va explicar les característiques tècniques i els diferents sistemes de seguretat que porten aquesta mena de cotxes de competició.
David Abad es va aficionar al món de la competició del motor des de ben jove. Ha participat en diferents curses per Catalunya i tot el territori espanyol. La seva conducció espectacular, enllaçant els viratges i fent derrapar el seu vehicle, destaca dins el món dels ral·lis. Aquesta és justament la característica més significativa del seu vehicle, ja que es tracta d’un cotxe de tracció al darrera cosa que afavoreix l’espectacle pel pas de les especials cronometrades, fent gaudir moltíssim al públic assistent a les curses.
Els estudiants de 1er i 2on del cicle de grau mitjà d’electromecànica de vehicles i els de grau superior d’automoció van mostrar un gran interès en les explicacions del pilot i van participar activament en el torn de preguntes. Com a futurs mecànics, la competició pot esdevenir una opció a escollir de cara al seu futur professional i/o personal.
En un futur l’Institut Milà i Fontanals preveu repetir aquestes xerrades per tal d’encomanar aquest esperit automobilístic als joves del  centre.