El VadeMercat va tornar a omplir el Mercat de la Masuca de tapes i gent
E

16 d'abril de 2018

El Mercat de La Masuca d’Igualada ha acollit aquest dissabte entre les 20h i la mitjanit, la tercera edició de la seva nit de tapes, el VadeMercat. Aquesta és una iniciativa de l’associació cultural i gastronòmica Vadefoodies i l’Associació de Botiguers del Mercat, amb el suport del departament de Comerç de l’Ajuntament de la ciutat i de la Diputació de Barcelona, que ha tornat a aplegar novament la degustació de les millors tapes elaborades amb productes de proximitat, amb preus populars, sumades a diferents propostes de lleure i animació per als assistents.

Els visitants han pogut gaudir d’una trentena d’estands de menjar i beure, amb la participació dels paradistes de la Masuca, d’associacions gastronòmiques igualadines i de productors de la comarca. Hi ha hagut, entre altres, representants de l’Alta Anoia i, enguany per primer cop, una representació de la iniciativa del Consell Comarcal L’Anoia, del camp a la taula.

El jurat, havent tastat totes les tapes presentades a concurs, ha premiat la Carnisseria Duran per haver fet la millor tapa tradicional –terrina de botifarra, poma, panses, pinyons i foie– i la Pastisseria i Fruits Secs Anna per haver preparat la més innovadora –timbal de dàtil, pinya i nous–. L’objectiu del VadeMercat és promoure els productors i productes de proximitat i obrir el mercat municipal a públics que habitualment no hi compren, però que amb jornades com aquesta el poden descobrir com un espai molt indicat per a fer-ho.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta