Toni Bou aconseguiex la victòria 200 al mundial de trial
T

20 de juny de 2022

El pilot de Piera Toni Bou, amb Montesa, ha repetit la jugada anterior. Si a l’Hospitalet de l’Infant va quedar segon el dissabte i primer el diumenge, al trial d’Andorra va tornar a ser segon a la primera jornada i va guanyar el diumenge. Una victòria que va ser la seva número 200 al mundial de trial.

Això sí, mentre al trial tarragoní el guanyador del primer trial fou Jaime Busto amb Vertigo, al trial andorrà ha sigut Adam Raga amb la TRRS, la qual cosa fa que Bou sigui l’únic pilot que ha guanyat dos trial aquesta temprada i això el col·loca com a líder del mundial.

Al finalitzar el trial andorrà, Bou deia: “estic molt content per com ha anat el dia. Dissabte va ser un dia dur però diumenge també i hem pogut aconseguir una victòria molt important de cara al campionat. A més, aconseguir aquí a Andorra la meva victòria Mundial número 200, entre ‘indoor’ i ‘outdoor’, em fa encara més il·lusió. Hem de ser realistes, aconseguir una primera i una segona posició en un cap de setmana de Campionat del Món és positiu, com també ho va ser a l’Hospitalet de l’Infant. Crec que els meus números són molt bons, estem molt mal acostumats, i quan aconsegueixo una segona plaça sembla un desastre, però no ho és. Sempre dic que és important estar amb els peus a terra, perquè arribar aquí empatat amb el primer i sortir d’Andorra amb 11 punts d’avantatge sobre el segon és molt positiu. M’hauria agradat guanyar ahir, però sent realistes, vaig cometre diversos errors, igual que avui també els hem comès, encara que hem sabut solucionar-los i estic content amb el cap de setmana”.

En aquest trial a la categoria de Trial2 hi participà Àlex Canales de La Pobla de Claramunt amb Sherco que es classifica 15è el primer dia i dinovè el diumenge.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta