Gastronomia
El celler: “Tan natural de Terra Remota”, un vi ideal amb carn a la graellaEl celler: “Reserva particular 2007 de Recaredo”, un cava molt versàtilEl celler: “Carles Andreu Trepat”, un vi únic amb una personalitat molt diferenciadaEl celler: “Donzella de Suriol”, un vi elegant i per a tots els públicsEl celler: “Llàgrimes de tardor”, un referent de la D.O. Terra AltaCuinem i tastem: “Vedella confitada amb verdures de temporada”El celler: “L’Origan”, per Lluc CuadrasEl celler: “Nadal X xarel·lo vermell, de Nadal de la Boadella”, per Lluc CuadrasCuinem i tastem: Pollastre de pagès amb rissotto de carxofesEl celler: “La Rasa, de CanSerra dels exibis”, per Lluc CuadrasUn vi del Mas dels Clavers (Anoia) escollit com a millor vi de Catalunya en la seva seccióDavid Andrés es proclama per tercer cop millor xef jove de la península ibèricaTres centres sociosanitaris de la ciutat promouen la cuina mediterràniaEntrevista a Gerard Ninot, professor i cuiner especialitzat en gastronomia japonesaLa Fira de la Carbassa és tot un èxit i referma així Calaf com a potenciador de les fires agrícolesFan a Igualada una cervesa en record al gol de Ronald KoemanL’igualadí David Andrés se situa entre els tres millors xefs joves del mónGran acollida i participació a la Mostra d’Embotits i Vins d’Altura de la LlacunaBohigas obté dues plates al concurs ”50 Great Cavas” de Wine PleasuresL’Anoia posa el seu granet de sorra al 7è Mercat de Mercats de BarcelonaEl xef David Andrés, cap a Milà a participar a la final mundial del San Pellegrino Young Chef
veure més notícies

Aquesta setmana...

Juliol

22 de July de 2024
23 de July de 2024
24 de July de 2024
25 de July de 2024
26 de July de 2024
27 de July de 2024
28 de July de 2024
Anar a l'agenda

Piulades

🚨 Els Mossos detenen a Martorell el pressumpte autor d'un robatori amb força a Hostalets de Pierola, entre d'altres municipis 👉

🚓 Des de la Comissaria d’Igualada van identificar-lo en ser detingut "in fraganti" amb un altre home robant a Martorell