15 C
Igualada
Dilluns, octubre 18, 2021

Pizza napolitana d’espinacs, formatge de cabra, mel i nous

Ingredients
Massa per 3 pizzes:
-500g farina de força
-320g aigua
-1g llevat
-10gr sal
-20gr oli oliva
Condiments:
-6 tomàquets
-Espinacs frescos
-Formatge de cabra
-Formatge mozzarella
-Nous
-Mel
-Oli d’oliva, sal

Procediment:
1. En un bol hi afegim tota la farina i deixem un forat al mig.
2. Posem l’aigua al forat que hem fet i el llevat. Ho remenem amb una cullera fins que quedi una massa sòlida.
3. En aquest moment hi afegim la sal i l’oli. Ho acabem de remenar.
4. Aboquem la massa al marbre amb una mica de farina. Ho pastem durant 15/20 minuts, fins que veieu que la massa no s’enganxa. (Molta paciència!)
5. Una vegada tenim la massa fina, fem una bola, la deixem al marbre i la tapem amb el bol cap per avall durant 30 minuts.
6. Passats els minuts dividim la massa en 3 parts iguals.
7. De cada part fem una bola, l’untem d’oli i ho posem en un bol. Ho tapem amb film.
8. Deixem reposar la massa durant 8 hores, jo ho he deixat tota la nit reposant.
9. Passades les hores posem la massa al marbre enfarinat i formem la pizza, sempre intentant tocar-la el mínim. Deixem una mica de crosta.
10. La posem en una safata.

Com l’omplim?
1. Ratllem el tomàquet i hi posem una mica de sal i oli.
2. L’escampem per sobre la massa de la pizza.
3. Afegim una petita base de mozzarella ratllada.
4. Hi posem els espinacs frescos.
5. Ho posem a la part superior del forn, ja escalfat a màxima temperatura (dalt i baix).
6. Després dels 10 primers minuts, afegim el formatge de cabra. Ho deixem coure 10 minuts més.
7. Una vegada està feta, hi afegim les nous i un raig de mel.
8. I ja la podem menjar

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Ja es pot visitar l’exposició de fotografies del Concurs de l’EBF

Setanta participants i gairebé dues-centes obres van presentar-se al Concurs de Fotografia convocat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada coincidint amb la 25a...

Òmnium Anoia convida a fer una immersió en la cultura japonesa

Dins el cicle “Lectures Universals”, Òmnium Anoia ha organitzat un acte per donar a conèixer la literatura japonesa a través de Yukio Mishima, l’autor...

Han començat les obres de remodelació de la plaça de la Unió

Durant els darrers dies han començat les obres de remodelació de la Plaça de la Unió de Vistalegre de Santa Margarida de Montbui. Els...

Marc Solsona (Junts): “A Jorba no ens fa falta més sòl industrial”

El portaveu de Junts a Jorba, Marc Solsona, ha explicat en una entrevista la posició contrària de la seva formació davant la consulta del...

Iniciativa del Consell Comarcal per evitar l’aïllament de la gent gran

El Consell Comarcal de l’Anoia, amb el suport de Diputació de Barcelona i els ajuntaments adherits, han posat en marxa el projecte Anoia Vellesa...
Compartir