13.9 C
Igualada
Dimarts, abril 20, 2021

Pizza napolitana d’espinacs, formatge de cabra, mel i nous

Ingredients
Massa per 3 pizzes:
-500g farina de força
-320g aigua
-1g llevat
-10gr sal
-20gr oli oliva
Condiments:
-6 tomàquets
-Espinacs frescos
-Formatge de cabra
-Formatge mozzarella
-Nous
-Mel
-Oli d’oliva, sal

Procediment:
1. En un bol hi afegim tota la farina i deixem un forat al mig.
2. Posem l’aigua al forat que hem fet i el llevat. Ho remenem amb una cullera fins que quedi una massa sòlida.
3. En aquest moment hi afegim la sal i l’oli. Ho acabem de remenar.
4. Aboquem la massa al marbre amb una mica de farina. Ho pastem durant 15/20 minuts, fins que veieu que la massa no s’enganxa. (Molta paciència!)
5. Una vegada tenim la massa fina, fem una bola, la deixem al marbre i la tapem amb el bol cap per avall durant 30 minuts.
6. Passats els minuts dividim la massa en 3 parts iguals.
7. De cada part fem una bola, l’untem d’oli i ho posem en un bol. Ho tapem amb film.
8. Deixem reposar la massa durant 8 hores, jo ho he deixat tota la nit reposant.
9. Passades les hores posem la massa al marbre enfarinat i formem la pizza, sempre intentant tocar-la el mínim. Deixem una mica de crosta.
10. La posem en una safata.

Com l’omplim?
1. Ratllem el tomàquet i hi posem una mica de sal i oli.
2. L’escampem per sobre la massa de la pizza.
3. Afegim una petita base de mozzarella ratllada.
4. Hi posem els espinacs frescos.
5. Ho posem a la part superior del forn, ja escalfat a màxima temperatura (dalt i baix).
6. Després dels 10 primers minuts, afegim el formatge de cabra. Ho deixem coure 10 minuts més.
7. Una vegada està feta, hi afegim les nous i un raig de mel.
8. I ja la podem menjar

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Castellolí invertirà 70.000 euros en el manteniment de camins forestals

L’Ajuntament de Castellolí aprova el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals 2021-2026, un document que planifica el manteniment de camins forestals al municipi en els...

Orpí denuncia abocaments massius de deixalles als boscos del municipi

L'Ajuntament d'Orpí denuncia que en els darrers temps s'està produint un increment de deixalles en els boscos del municipi. "A part de l'abocament de...

S’obren les inscripcions del Concurs d’Aparadors de la Mostra Igualada

Fins al 4 de maig tots els comerços d’Igualada que ho vulguin poden inscriure’s al 9è Concurs d’Aparadors de la Mostra d’Igualada. L’activitat està...

S’estabilitza el nombre de grups confinats als centre educatius anoiencs

Si la setmana passada hi havia 23 classes aïllades a les seves cases, aquesta setmana en son 24 al conjunt de l'Anoia. Això sí,...

S’obre, al costat del Parc Central, un nova zona d’esbarjo per a gossos

Des d’aquest dilluns 19 d’abril, Igualada compta amb una nova zona d’esbarjo per a gossos situada al costat del Parc Central, entre el Carrer...
Compartir