Coulant de xocolata

0
469

En una nova entrega de les receptes de cuina del Mercat de Casa i Sara Chef, aquesta setmana us portem unes postres per llepar-se’n el dits: coulant de xocolata. Aquesta n’és la recepta.

Ingredients:
-Xocomel: Crema de cacau
-150gr de xocolata negre
-150gr de mantega
-100gr de sucre
-4 ous
-90gr de farina
-Mantega i cacau en pols per forrar els motlles

Procediment:
1. Amb l’ajuda d’una cullera petita formem boles de xocomel.
2. Les posem en una safata i les deixem com a mínim 2h al congelador.
3. En un bol apte per microones, hi afegim la xocolata i la mantega.
4. Ho posem al microones durant 1 minut i ho remenem fins que quedi tot desfet i homogeni.
5. En un altre bol afegim els ous i el sucre i ho batem amb les varetes.
6. Afegim la mescla de la mantega i la xocolata i ho remenem.
7. Amb l’ajuda d’un colador tamisem la farina i ho acabem de barrejar tot bé.
8. Untem els motlles amb mantega i seguidament empolvorem el cacau a sobre.
9. Afegim la massa fins a la meitat del motlle.
10. Afegim una bola de Xocomel al mig de la massa, i ho acabem d’omplir ¾ del motlle.
11. Ho posem al forn prèviament escalfat a 180ºC durant 9/10 minuts.
12. Quan surti del forn desemmotllem el coulant i el servim calent amb una bola de gelat de vainilla.

Compartir