Sanchez Camacho va presentar a Igualada els candidats del PP a l’Anoia

54

GetAttachment.jpg

La Presidenta del Partit Popular de Catalunya Alicia Sánchez Camacho va ser a Igualada, el passat 1 de Maig, dia del treballador, on es va portar a terme la presentació dels candidats anoiencs del Partit Popular de Catalunya. En l’acte també hi era present el President Provincial del PP de Barcelona i Regidor de l´Ajuntament de Barcelona Alberto Villagrasa, i l´igualadí Pere Calbó, Diputat igualadí al Parlament de Catalunya. Es presentaren els candidats d´Igualada: Joan Agramunt, de Vilanova del Camí: Mª Luz Martínez, d´Òdena: Sergio Dacosta, de Santa Margarida de Montbui: Adrián Cano Sevilla, de Calaf: Isidre Bonastre, de Masquefa: Manuel Navas, de Piera: Françesc Ibáñez, d´Hostalets de Pierola: Francisco Barrios, de la Torre de Claramunt: Miguel Nieva, de Vallbona d´Anoia: José Feijoó, de Cabrera d´Anoia: Ricardo Coll, de La Pobla de Claramunt: José Soto i d´El Bruc: Susana Agramunt.
Alicia Sánchez Camacho va asegurar que el PP “és el partit dels treballadors, ja que gràcies a les reformes del Govern d’Espanya, es creen 1200 llocs de treball al dia, davant dels 1500 llocs de treball que es destruïen a diari amb el PSOE”. També va afirmar que CiU i Artur Mas “només es preocupen per la independència, mentre el PPC ens preocupem per les persones que busquen feina, i volen tirar endavant el seu projecte vital, per aquesta raó presentarem en breu una Proposició de Llei al Parlament de la “Reforma del Servei Català d´Ocupació”, per tal que Catalunya, no quedi exclosa de la recuperació, i per aquest motiu la nostra preocupació sera donar oportunitats als catalans”.
El candidat a Igualada, Joan Agramunt va asegurar que “la nostra prioritat és la creació d´ocupació que és la millor “política social”, i també va lamentar la pérdua d´oportunitats que va representar no tirar endavant la zona industrial del Consorci de la Zona Franca”.