Remuntada amb domini

30

FC SANT PERE 2
CF IGUALADA 4

Les blaves capgiraven un partit que anaven perdent a falta de trenta minuts pel final. Les igualadines eren conscients que tenien un enfrontament clau per saber les aspiracions del conjunt, de cara al que queda de temporada.

Sent conscients de la situació, les jugadores de Cubí van començar molt bé, dominant el joc i controlant el tempo del matx. Amb aquesta tendència, Ari va obrir el marcador i semblava que s’anava decantant el duel. Res més lluny de la realitat, en una jugada aïllada, les locals van ser capaces d’igualar el resultat i es va arribar al descans amb empat a un.

A la represa, en una mala sortida de pilota, el partit es va posar encara més complicat, el Sant Pere Pescador feia el segon. Però l’efecte vers el gol va ser molt positiu i les anoienques van avançar línies.

Amb l’entrada de Sònia, l’equip va trobar la manera de trencar la defensa de les gironines i van ser capaces de capgirar el marcador en un minut. Canvi total del panorama. L’equip blau va saber gestionar els darrers minuts i al temps afegit, ‘Peke’ va fer el quart i definitiu gol.

Una victòria transcendental per arribar a dues setmanes de descans, que ajudaran a treballar amb més tranquil·litat.