Recull de l’actualitat informativa de l’Escola Pia d’Igualada
R

6 de març de 2018

Recull de l’actualitat informativa de l’Escola Pia d’Igualada, del 14 al 27 de febrer:

Escape Room a PFI de Cuina

Avui els alumnes de PFI de cuina han fet un ESCAPE ROOM. El joc consistia en desxifrar una sèrie de missatges ocults a través de mots encreuats i jeroglífics. A la vegada que els alumnes recordaven procediments i conceptes culinaris anaven trobant proves i pistes que els han portat a aconseguir el repte final: trobar la clau de la porta de la classe per poder sortir.

A Primària aprenen sobre els jocs olímpics

El nostre professor Coco, ahir va explicar la història els jocs olímpics als alumnes de primer cicle de Primària i avui ha fet el mateix amb els de cicle mitjà.

Moltes gràcies, han après molt!!

Erasmus Art Gallery about Migration

Els alumnes de 4t d’ESO artístic han participat, juntament amb 7 països més, en una Erasmus Art Gallery about Migration. Les fotos treballades des de la matèria de disseny per ordinador han estat elaborades en petits grups fent aquestes precioses obres d’art.

Felicitats a tots!!!!!!

Trobada dels alumnes delegats de totes les Escoles Pies

Els alumnes delegats de les Escoles Pies de Catalunya es troben a Barcelona per fer una jornada de reflexió i treball.

La Gal·la Torrents i en Roger Ter, alumnes de Batxillerat, han participat en aquesta jornada on han treballat els objectius proposats, com la sostenibilitat, la participació a l’escola, les activitats…

Moltes gràcies per la vostra implicació en el projecte educatiu d’escola.

P4 visita els treballs dels alumnes de Primària

Els alumnes de P4 hem fet un tour per l’escola i hem visitat els treballs realitzats pels alumnes de primària sobre les olimpíades. Hem descobert moltes coses que no sabíem i ens ho hem passat d’allò més bé.

L’Escola Pia present a la Fira d’Ensenyament d’Igualada

Igualada i Sarrià han exposat la seva oferta formativa al recinte firal de l’Escorxador.

La Formació Professional i el Batxillerat com a grans protagonistes de l’Escola Pia d’Igualada, on els alumnes de la FP han dinamitzat l’estand amb taller de perruqueria i galetes.

L’Escola Pia de Sarrià s’ha adherit a la proposta exposant la seva oferta formativa de cicles de Formació Professional d’esports.

Formació en debats per 1r de Batxillerat

Alumnes de 1r de batxillerat de la matèria d’economia de l’empresa participen en una formació específica en debats. Durant tot el dia van estar a la Universitat Internacional de Catalunya gaudint d’una experiència vital d’aprenentatge en la que van desenvolupar competències com el pensament analític, la recerca d’informació, treball en equip, i la millora de la seva capacitat d’expressió oral davant d’un determinat auditori. Aquesta formació també té la finalitat de preparar els alumnes per afrontar una competició de debats que tindrà lloc el proper mes d’abril a Barcelona.

Les Sessions Monotemàtiques un tastet molt encertat

Projecte de Robòtica a Secundària i aquesta tarda Ambients d’Aprenentatge a Infantil.

Un tastet molt encertat per veure les aules en funcionament.

Els pares i mares assistents valoren l’experiència com a molt bona i agraeixen poder conèixer millor el mètode de treball.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta