8 C
Igualada
Dimecres, febrer 24, 2021

Recull de l’actualitat informativa de l’Acadèmia Igualada

App #simplemind i de #Didactalia a l’Acadèmia

Els alumnes del Cicle Mitjà de l’Acadèmia estem aprenent diferents tècniques d’estudi tot integrant les noves tecnologies. Per reforçar la unitat de les comarques catalanes i millorar la competència d’aprendre a aprendre hem creat mapes conceptuals amb la App #simplemind i hem situat les comarques amb el joc interactiu de #Didactalia.

Clean and Run a l’Acadèmia Igualada

Clean and Run!! Una fantàstica i innovadora iniciativa del departament d’esports de l’Acadèmia Igualada que ja es porta a terme a diferents països, i com el seu nom diu, els esportistes recullen residus mentre corren; una original manera de sensibilitzar sobre la cura del medi ambient. Aquesta acció permet netejar espais naturals i donar resposta a problemes originats per abocaments incontrolats en boscos, rieres, i conscienciar a la ciutadania de l’efecte dels comportaments incívics. Aquestes curses es van originar a Itàlia amb l’objectiu de comprometre als esportistes en la cura del medi ambient i aconseguir ressò mediàtic per incrementar l’impacte social de la campanya. Ara, aquest ressò i compromís el recullen els nostres alumnes esportistes, els quals ja han començat a actuar per diferents indrets de la ciutat i comarca.

Els alumnes de primària participen a l’Energy Truck

Els alumnes de 4t i 6è d’Educació Primària van formar part d’una iniciativa educativa anomenada  Energy Truck. Es tracta d’una exposició itinerant organitzada pel Museu de gas de la Fundació Gas Natural Fenosa i que té com a objectiu divulgar coneixements de ciència i tecnologia. A més a més, els alumnes van poder recrear el funcionament d’algunes energies renovables amb maquetes i van vivenciar  allò que havien treballat a l’aula dins del projecte cooperatiu de les energies.

Alumnes de l’Acadèmia participaran a la Marató de Barcelona

Un grup d’alumnes dels Cicles Formatius de Grau superior d’Animació d’Activitats Fisicoesportives farem la Marató de Barcelona el proper 11 de març.
La iniciativa, està vinculada amb importants valors com l’esforç, la persistència i la superació. Els valents que s’han atrevit a fer aquesta gesta i que fa més de tres mesos que estan entrenant setmanalment, són:

– Adrià Castaño.
– Quim Riba.
– Ivan Aguilera.
– Xavi Moreno.

També s’ha de dir, que la resta de la classe farà una expedició aquell dia a Barcelona, per fer suport a tots els participants. Molts d’ells faran de llebres quasi bé durant els 42 quilometres de la cursa. Ànims i sort.

El passat dijous els alumnes de 3r d’ESO van poder descobrir per mitja d’una xerrada que era la motivació, per a que serveix, quines actituds positives comportava i quines formes hi havia per compartir l’automotivació.

Xerrada sobre l’automotivació

Durant el taller es va tractar què era la motivació i el seu funcionament. Així mateix, es va exposar els elements d’actitud i aptitud necessaris per a superar situacions tant personals com acadèmiques. Per tal de comprendre millor el concepte de la motivació, es van treballar exemples d’actitud positiva.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Igualada amplia el servei de WiFi públic a l’Escorxador i el Parc Central

L’Ajuntament d’Igualada ha finalitzat la implantació de servei de WiFi públic en dos nous espais de la ciutat: el Parc Central i el recinte...

Les famílies nombroses i monoparentals de Vallbona ja poden sol·licitar la reducció de l’IBI

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha informat per carta les famílies nombroses i monoparentals del municipi de l’inici del termini per sol·licitar les reduccions de...

Detingut per cultivar marihuana en un hostal en desús d’Argençola

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada han detingut aquest matí un home de 63 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Argençola,...

Reobre la “Consulta Jove” per assessorar i acompanyar emocionalment

Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència sanitària de la Covid-19 i havent constatat la necessitat de suport emocional de la gent jove de...

Vilanova assenyala els actes incívics amb els residus dels veïns

Fa unes setmanes, l’Ajuntament de Vilanova del Camí va posar en marxa la campanya “Siguem més cívics” per animar la ciutadania a ser responsable...
Compartir