16.6 C
Igualada
Dilluns, 11 desembre 2023

Un article de

Pol Makuri competirà en tres modalitats d’esquí als Jocs Paralímpics d’Hivern de Pequín
P

Publicitat

Demà, divendres 4 de març, comencen XIII Jocs Paralímpics d’Hiver a la ciutat de Pequín. L’igualadí Pol Makuri participarà en tres proves diferents d’esquí masculí.

La primera participació de Maruki serà el dilluns 7 de març en la categoria masculina d’Esquí de fons a llarga distància. Tornarà a competir el dimecres 9 en la modalitat d’Esquí d’estil lliure. L’igualadí finalitzarà la competició amb la prova d’Esquí a mitja distància.


Pol Makuri Redolad García forma part de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC). Redolad anirà acompanyat per l’esportista asturià Víctor González, que pertany a la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF).

Redolad, que va néixer amb hemiparèsia, un tipus de paràlisi cerebral que l’afecta la part lateral dreta del cos, participarà per primera vegada en uns Jocs Paralímpics d’Hivern. L’igualadí va néixer a Bolívia, però amb nou mesos va arribar a l’Anoia, des de ben petit, el seu amor per la muntanya el van fer tenir una vinculació molt especial amb els esports d’hivern.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies