Pep Solé fa miques el pacte CiU-ERC a Òdena i cessa els dos regidors republicans

50

img_19958.jpg

La crisi de govern a l’Ajuntament d’Òdena entre els dos socis, CiU i ERC, ha desencadenat el cessament, avui, dels dos regidors republicans, Carles Casanova i Maria Sayavera. L’alcalde Pep Solé (CiU) hauria prés aquesta decisió després que, aquesta setmana, ERC distribuís a totes les cases un comunicat en el que es vinculava l’alcalde a actituds properes al PP i caciquils.
Solé ha convocat aquest matí un ple municipal extraordinari pel proper dimecres dia 25 de febrer de 2015 a les 13:00 hores al Saló de Sessions de l’Ajuntament amb el següent ordre del dia: 
1.- Coneixement resolucions Alcaldia
1.1  Cessament i nomenament tinents d’alcalde
1.2  Delegacions escomeses a regidores i regidors 
2.- Anul·lació Junta de Govern
3.- Nomenament representants a òrgans col·legiats i a ens supramunicipals.
4.- Modificació retribucions membres corporació.

Fa algunes setmanes, la regidora de Cultura Ramona Vila (CiU) va utilitzar Facebook per a fer públiques les seves desavinences amb ERC, un canal gens habitual en el govern municipal, i més “popular” a l’oposició. Posteriorment, l’alcalde Pep Solé (CiU) deia públicament sobre els dos regidors d’Esquerra que “ja no els necessitem per a res”. La frase, certament polèmica, ha fet treure la drestal de guerra a les files d’ERC, molt ben posicionades a la societat civil del poble.
El darrer episodi de la crisi odenenca ha estat el butlletí repartit per ERC a totes les llars del poble que no té pèrdua, vinculant a l’alcalde Pep Solé amb el PP (l’anomenen PeP Solé) sota el títol que aquest “fa tot el possible per trencar el pacte de govern”. Sembla que el pacte ja és història.