8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Nova Marató de Sang, aquest divendres a Piera
N

Publicitat

Piera es posa en marxa per aconseguir el màxim de donacions de sang durant la marató que se celebrarà el divendres 31 de gener. La iniciativa està organitzada pel Banc de Sang, en col·laboració amb l’Ajuntament i l’Associació de donants de sang de l’Anoia. És la primera vegada que s’activa el WhatSang, un servei d’atenció personalitzada a través del número de telèfon 677 071 756 al qual qualsevol persona podrà fer consultes i disposar d’un canal de comunicació àgil i proper.

La Marató de Donants de Sang a Piera compta amb la implicació de diferents entitats, escoles, comerços i persones voluntàries. Des del consistori s’anima la ciutadania a participar-hi apropant-se al Casal per a Joves i Grans, de 10 a 21 hores.

Pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut, tingui més de 18 anys i pesi 50 quilos o més. Per donar sang no cal estar en dejú.

Des del Banc de Sang es fomenta la donació com un acte de responsabilitat ciutadana i com una acció de compromís social. La sang es necessita sempre i tothom en pot donar destinant només 20 minuts del seu temps. Les xifres mostren que una de cada 10 persones que entra en un hospital necessitarà una transfusió sanguínia. La sang és imprescindible en moltes intervencions quirúrgiques i per curar malalties digestives, l’anèmia o determinats càncers.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies