Els dos últims minuts frenètics provoquen la primera derrota a domicili
E

29 de gener de 2020

CB QUART 69
MONBUS CB IGUALADA 67

Després de guanyar solventment a Les Comes el passat dissabte contra l’Esparreguera, al Monbus CB Igualada li tocava desplaçar-se a Quart per enfrontar-se al 3r classificat (3r
contra 2n).El partit començava de manera immillorable per als igualadins que després d’un excel·lent primer quart a darrere i amb un gran encert des de la línia de 3 aconseguien situar un 14 a 23 després de 10 minuts de partit.

Al segon període els blau i grocs no trobarien el mateix encert des del tir exterior i només
aconseguien anotar 13 punts, tot i així, amb un gran feina al darrere n’encaixaven només 16 per arribar a la mitja part 30 a 36.

El tercer període seguiria la tònica del segon, s’imposaven les defenses i poca
anotació. Els anoiencs aconseguien augmentar mínimament la diferència al final d’aquest, 45 -52.

L’últim període tindria dues fases molt clarament diferenciades, els primers 8 minuts d’aquest en què els igualadins mantenien al rival amb la diferència de 10 punts i els últim dos en els que els locals aconseguien tornar boig el partit i remuntar ficant-se al capdavant a falta de 4 segons. Els igualadins van tenir el triple per guanyar però finalment no va entrar.

Derrota del Monbus CB Igualada que els deixa amb un balanç de 13-3 i els manté a la segona posició del grup. Aquest proper cap de setmana tocarà rebre al SESE a les Comes.