“Mozart entre les flors”, demà dissabte a l’església de la Soledat

40

Demà dissabte 21 de febrer a les 8 del vespre es representarà l’espectacle “Mozart entre flors” a la Parròquia de la Soledat d’Igualada. Aquest espectacle està de gira per Catalunya des de juliol del 2013 i per aquesta primavera té prevista diferents concerts per Alemanya.

L’espectacle, creat i protagonitzat per Joan Martínez Colás, s’inspira en la pel·lícula Amadeus i fa un recorregut pels moments més transcendents de la vida del gran geni de Salzburg: W. A. Mozart.

mozart

L’espectacle intercala fragments de piano i flauta travessera amb la interpretació vocal dels seus nocturns i àries com Non so piú de l’òpera les Noces de Fígaro o fragments de La flauta màgica com l’ària per a tenor Dis Bildnis o el divertit duo de Papageno i Papagena. L’espectacle acaba amb la mort del compositor amb la interpretació del Lacrimosa del seu Rèquiem.

Tot sota la interpretació de Laia Camps soprano, Merche Handrich mezzo-soprano, Mònica Lao al piano i Joan Martínez Colás com a tenor i actor principal.

En aquesta ocasió es comptarà amb la valuosa col·laboració de la Coral Santa Maria d’Igualada que interpretarà alguns fragments musicals a la part final de l’espectacle.

Joan Martínez i la Coral Santa Maria ja han treballat junts en diferents produccions artístiques com va ser en l’òpera-collage de L’home del Paraigua o la Missa dels Amics Perduts ambdós obres de Joan Martínez i interpretades al Palau Sant Jordi i al Palau de la Música respectivament. L’última col·laboració va ser el desembre del 2013 en la Missa que es va celebrar a la Basílica de la ciutat com a acta d’obertura de la commemoració del 75è aniversari de la Coral Santa Maria.

Pedagogia, art i sensibilitat acompanyen aquesta gran vetllada al voltant de la vida de W. A. Mozart.

El preu de l’entrada és de 10€. Venta anticipada 9€ a través de: entradesbcc@gmail.com / 656.89.34.46