Mor un veí dels Hostalets de Pierola de 51 anys en un accident de parapent a la Conca de Barberà
M

15 de juliol de 2020
Un veí dels Hostalets de Pierola de 51 anys ha mort aquest dimarts en un accident de parapent a Forès, a la Conca de Barberà, segons han indicat els Bombers. El cos d’emergències va rebre l’alerta poc abans de les quatre de la tarda, quan un testimoni va veure com l’aparell es precipitava per les immediacions d’un generador eòlic al paratge del Casalot de les Monges, a prop d’un camí rural de Forès a Belltall.
Immediatament es va mobilitzar el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers, que es va desplaçar fins al lloc en helicòpter amb la col·laboració de l’ERI (Equip de Rescat i Intervenció) del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i, de manera simultània, es desplaçaven cap al lloc tres dotacions terrestres de suport.
Els Mossos d’Esquadra, de la seva banda, van activar tres patrulles. El SEM va destinar dues unitats terrestres i l’helicòpter medicalitzat. Els efectius de rescat van atendre l’accidentat però, malgrat les maniobres de reanimació, no van poder fer res per salvar-li la vida. Ara, els Mossos d’Esquadra obriran diligències per esclarir les causes de l’accident.
Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta