L’igualadí Roger Argemí representarà el català en l’Eurovisió de les llengües minoritzades

61
ACN – El jove artista igualadí Roger Argemí representarà la llengua catalana al certamen musical Liet Internacional, conegut popularment com l’Eurovisió de les llengües minoritzades. La trobada tindrà lloc el 3 i 4 d’abril del 2020 a Aabenraa, a Dinamarca. El català hi participarà amb la cançó ‘La fina línia’, que forma part del seu últim treball titulat ‘Gravetat’. L’artista ha estat seleccionat entre una cinquantena de propostes i competirà contra dinou intèrprets més que cantaran en altres llengües minoritzades europees.
El Liet Internacional està promogut pel Consell d’Europa i la del 2020 serà la tretzena edició del certamen. El català hi tornarà a ser present després de diversos anys d’absència.
Roger Argemí té dos treballs discogràfics, ‘Un nou sentit’, del 2016, i ‘Gravetat’, del 2019. Ha fet duets amb el guanyador d’Eurovisió, Måns Zelmerlöw, o Manu Guix. La seva cançó ‘Ara te’n vas’ ha aparegut a la sèrie ‘Les de l’hoquei’, emesa per TV3 i Netflix. També ha compost ‘Loco por sentir’, la banda sonora de la sèrie de GolTV ‘La empresa más loca del mundo’.