Els calafins podran escollir entre 15 propostes on destinar la partida dels pressupostos participatius

21

El dissabte 30 de novembre es va tancar el període de presentació de propostes per als  Pressupostos Participatius de Calaf del 2020. En total, es van presentar unes 15 propostes: onze per part d’entitats, dues de persones a títol individual i dues de tècnics municipals. 

Les propostes principalment se centren en projectes vinculats amb la millora d’infraestructures i equipaments municipals i l’adquisició o renovació de materials per part d’entitats. 

Un cop l’equip tècnic de l’Ajuntament faci l’avaluació per garantir que totes compleixen els criteris establerts a les bases, es donaran a conèixer a través de l’Altiplà les que passaran a la fase de votació que es farà del 10 de gener al 3 de febrer a través de la plataforma https://decidim-calaf.diba.cat/

Com a novetat d’aquest any, el dissabte 11 de gener a les 10 h a l’IMFP (Institut Municipal de Formació Permanent) es farà una presentació pública per  donar a conèixer les propostes que es podran votar en més detall.  

D’altra banda, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, enguany s’han adquirit diferents tauletes mòbils que permetran realitzar al llarg de la setmana de votacions, diversos punts de votació mòbil en espais clau per tal de facilitar i incentivar el vot a través de la plataforma web.