L’Igualada Femení HCP juga diumenge el partit més important de l’any

41

L’equip de la Pulgui juga aquest diumenge, a les 19:30 h. a Les Comes d’Igualada, el partit més important de l’any. La victòria, o fins i tot l’empat de les igualadines, pot tornar a l’equip a l’OKlliga, si el CP Voltregà no es ven la plaça d’accés que ha guanyat en proclamar-se campió de Nacional Catalana, i no poder ascendir per ser equip filial. Qüestions de despatxos a part, i centrant-nos en la part més esportiva, els dos equips sortiran com si només depengués d’ells ascendir a la màxima competició estatal.

Les anoienques es troben en el millor moment de la temporada, físic, tàctic i mental, i sortiran a competir per guanyar el partit i el tercer lloc de la classificació de Nacional Catalana, contra un CH Mataró que no ho posarà gens fàcil.

Es preveu una excel·lent entrada al pavelló de Les Comes on tota la família igualadina no hi faltarà per presenciar i esperonar a un equip que vol ser la propera temporada a l’OKlliga. Tampoc hi faltarà l’afició visitant, que animarà fins l’últim segon al seu equip que aspira al mateix ascens.

Des d’aquí, us animem a venir i donar el vostre suport i coratge per tirar el partit endavant entre tots i totes.

Sigui quin sigui el resultat final es farà un pica pica solidari amb totes les protagonistes.

COPA FEDERACIÓ

El FEM14 “A” serà el dissabte a La Jonquera per disputar la II Copa Federació. El partit inicial, el disputarà contra l’HC Palau “B”, entrenat per la internacional Laura Puigdueta. Les igualadines sortiran a fer un molt bon paper en aquesta Copa.

El FEM16 també jugarà la Copa Federació a La Jonquera. Ho farà el diumenge i disputarà el primer partit, a les 10:30 h, contra el CP Manlleu. Les infantils igualadines estan molt il·lusionades també en fer un bon paper.

TORNEIG A BILBO

El Minifem, després de quedar 4t a la Copa Minifem la setmana passada, es desplaçarà a Bilbo per disputar el IV Torneo de Hockey Patines Base Real Club Jolaseta, convidats pel Director Esportiu del club basc, Fernando Sierra. L’equip anoienc disputarà tres partits contra dos equips del Jolaseta i l’altre equip català convidat, l’Alpicat CH.