L’Igualada Calaf Grup s’endú la victòria a Lloret de Mar en un partit ajustat

23 de gener de 2017

L’Igualada Calaf Grup ha començat la segona volta amb una victòria molt important a Lloret que permet als arlequinats situar-se amb 16 punts a la classificació. L’equip ha estat dirigit per Carles Piernas des de la banqueta i per Ferran López des de les cortines (des d’on emergia per donar consignes als seus jugadors per la sanció d’un partit que complia aquest dissabte).

L’Igualada ha anat sempre per davant del marcador i ha sabut superar el quadre zonal que una vegada més ha ideat Manolo Barceló. Manu Garcia ha avançat als igualadins desviant un tir creuat des del vèrtex de Met Molas (a qui els àrbitres, per cert, han donat el gol). L’argentí tindria al final l’opció de reivindicar-se per la classificació de canoners.

6 minuts abans del descans Pla ha fet el 0 a 2 gràcies a una altra bola exterior, en aquest cas de Bargalló, desviada magistralment a la xarxa. Abans d’arribar al descans l’Elagi ha hagut de salvar una FD per una targeta blava a Tety Vives. L’equip ha sabut resistir després els dos minuts d’inferioritat sense encaixar cap gol.

Entrada la segona meitat el Lloret ha reduit diferències amb una altra FD (per 10 faltes d’equip). El gol de Soler ha augmentat la tensió per un marcador ajustat i de risc. Els lloretencs han buscat desesperadament el gol de l’empat però Garcia ha estat el més murri de tots i ha marxat des de mitja pista quan el conjunt local ha forçat amb 5 jugadors de pista. El tercer gol ha acabat amb tota possibilitat del Lloret d’empatar i li ha donat a l’IHC tres punts importantíssims. Els primers 3 dels 45.

LLORET 1 (0/1) Serra, Ferrer, M.Grau, LL. Grau, A.Grau, equip inicial. Soler (1), Patau, Ariza.

IHC CALAF GRUP 3 (2/1) Elagi Deitg, Met Molas (1), Tety Vives, Sergi Pla (1), Emanuel Garcia (1), equip inicial. Roger Bars, Dani López, Francesc Bargalló. Jordi Méndez, Bernat Camps.

GOLS: 0-1 Met Molas (m 15.15), 0-2 Pla (18.30). SEGONA PART. 1-2 Soler FD (m.11.03), 1-3 Manu Garcia (m 24.39)

INCIDÈNCIES: L’equip l’ha dirigit Carles Piernas per la sanció a Ferran López, que ha estat a la grada molt a prop de la banqueta. El Lloret no ha arribat a 10 faltes d’equip. Ha jugat amb 9 durant els últims 14 minuts.