L’Hospital d’Igualada segueix recuperant efectius

605

L’Hospital d’Igualada va recuperant efectius a poc a poc. Després que el centre sanitari ha arribat a tenir un 40% del personal infectat o confinat a casa, gradualment s’han anat incorporant professionals assistencials fet que ha permès recuperar, de mica en mica, l’activitat a les plantes d’hospitalització i UCI i, per tant, ja estan a ple rendiment.

Els 8 llits d’UCI estan en ple rendiment i se n’han habilitat 8 més, 6 d’ells a quiròfans.

Aquest dijous al matí s’han habilitat 45 llits a les unitats d’Hospital de Dia mèdic i quirúrgic i 25 llits a les sales d’espera de Consultes externes. Aquests llits, donatiu d’alguns fabricants, han estat descarregats i muntats gràcies al Parc de Bombers d’Igualada.

Des de l’Hopital volen “destacar una bona gestió i coordinació entre els dispositius assistencials, ICS i Consorci Sanitari de l’Anoia, d’acord amb la Regió Sanitària (Servei Català de la Salut), així com la disposició de l’Ajuntament d’Igualada i de la resta de Municipis de la Conca d’Òdena”.

Els ànims del personal no defalleixen
Les bones notícies com la sortida d’una companya de la UCI i el fet que cada dia donen més resultats negatius que positius en les proves de coronavirus pel que fa al personal i la multitud d’ajudes i mostres de suport que s’han rebut ens empeny, cada dia a continuar endavant.