20 de març de 2017

L’Associació de Veterans d’Igualada s’imposa per golejada

Gran victòria de l’equip blau en el seu desplaçament al municipal Ràcing de Vallbona.  Ni els millors pronóstics encertáren tan contundent resultat, ja que l´equip dels Stoitchkov, sempre és un rival incómode a batre, per el seu joc posicionat i bon gust per el bon futbol.  Malgrat la manca de efectius disponibles, ja que l´horari del partit va fer que molts jugadors blaus no és poguèsin sumar a l’expedició, no va ser obstacle per endurse els tres punts en joc.  Amb un futbol efectiu, els blaus gaudíren de la sort que altres vegades els hi mancá. Primera part de tanteig  on el gol de Rober Bringa, minut 15, va donar avantatge fins al descans 0-1.  En la segona meitat Enric torna a marcar per als blaus, minut 55,0-2, Costa va fer el tercer, minut 60 i prácticament sense temps per celebrar Xavi C., minut 64, fa el cuart dels igualadins.  Va tancar la festa Vicens, minut 77, que va fer el cinqué.  Resultat que dona confiança al joc igualadí i fruit de la circunstáncia, enláira als blaus en la classificació.

Per l´equip blaun van jugar, Gámez, Farré, Manec C.,Pep, Calsina, Vicens, Canals, Pau, Solís, Enric, Xavi C., Costa, Rober Bringa.  A la banqueta Ramonet i Jordi Enrich.  La propera jornada els blaus s´enfrontarán al Arrabal-Calaf Gramanet a Les Comes.​