L’Ajuntament d’Igualada i la Diputació finalitzen reformes en onze habitatges de gent gran
L

2 de juny de 2015

bany_despres copia.jpg

Entre aquest mes de juny i el proper mes de juliol està prevista la finalització a Igualada del Programa d’Arranjament d’Habitatges per a les Persones Grans, una iniciativa conjunta mitjançant la qual la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Igualada aporten respectivament el 80% i el 20% del cost de les obres a executar.

El programa, pilotat des del departament municipal d’Acció Social, té l’objectiu de facilitar aquelles reformes bàsiques i imprescindibles als habitatges de les persones grans més vulnerables i que han estat ateses als serveis socials. D’aquesta manera, es volen garantir les condicions de seguretat i habitabilitat mínimes, afavorint així l’accessibilitat i la millora de les condicions de la llar, promovent l’autonomia funcional i la qualitat de vida.

Aquest programa es va iniciar ara fa un any, al mes de juny de 2014, i s’han dut a terme reformes i millores en onze habitatges, que majoritàriament han consistit a adaptar banys, canviant la banyera per un plat de dutxa, i en la instal·lació d’ajuts tècnics al seu interior, com ara cadires especials i agafadors que faciliten la mobilitat i la seguretat.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta