L’Ajuntament de Calaf denuncia els comportaments vandàlics del cap de setmana

144
Calaf va viure un cap de setmana marcat per una sèrie d’incidents vandàlics. La matinada de dissabte es va registrar la destrossa de diversos retrovisors de cotxes aparcats al carrer Mestre Giralt.  D’altra banda, un grup de persones va colar-se a la piscina on van defecar-hi, tirar-hi diferents materials i trencar ampolles i vasos de vidre. Aquests incidents van comportar que la piscina hagués d’obrir el diumenge al matí amb retard, ja que es van haver de realitzar tasques de neteja i higiene.
Davant d’aquests fets, l’Ajuntament calafí ha decidit denunciar els incidents als Mossos d’Esquadra, ja que es va poder identificar algunes de les persones protagonistes. El consistori lamenta aquestes actuacions incíviques i per això ha decidit actuar d’ofici per tal d’evitar que aquest tipus d’accions – que constitueixen un delicte de danys contra el mobiliari urbà – quedin impunes i es vagin repetint al llarg de les nits d’estiu.
L’alcalde, Jordi Badia, apel·la al civisme i a la corresponsabilitat dels veïns de Calaf per “vetllar i cuidar” el municipi, els seus equipaments i el seu mobiliari. Per això, fa una crida a tota la ciutadania, per convidar-los a denunciar qualsevol acció vandàlica que detectin als vigilants municipals.