La 55a Botiga al Carrer va omplir de gent el centre d’Igualada
L

5 de març de 2024

El dissabte dia 2, els carrers del centre d’Igualada, es varen omplir de gent, amb motiu de la Botiga al Carrer. El temps va acompanyar a una intensa jornada comercial que ha transcorregut amb un ambient familiar i festiu.

El Passeig Verdaguer ha estat una edició més, el centre d’aquest esdeveniment amb una gran participació de comerços i d’activitats. Aquest esdeveniment continua essent un referent en el món del comerç i
sobretot una gran oportunitat i proposta pels comerciants d’Igualada. Anualment se celebra, aquesta activitat comercial, el primer dissabte del mes de març i del mes de setembre, donant cloenda a les rebaixes. Els comerciants estant molt satisfets de la resposta dels ciutadans durant tot el dia.
L’associació de comerciants, Igualada Comerç ha mantingut i potenciat les novetats implantades en les anteriors edicions que van estar molt ben acollides. Pel que fa als comerciants se’ls ofereix la possibilitat de tenir un espai a on se’ls convida a prendre un cafè amb la col·laboració de Vending Martínez, sense haver de marxar de la zona. Pel que fa a la logística, es potencia la senyalització i la imatge, a més de posar a disposició lavabos addicionals. L’organització també situa un espai de punt d’informació durant tota la jornada per atendre tant als comerciants com els visitants. En aquesta edició i en motiu de la 55ena edició, s’han promogut diferents accions de dinamització sortejant cinc xecs regals de 55 euros per consumir en les botigues adherides a Igualada Comerç.
Les activitats programades al voltant de la Botiga al Carrer han complementat una jornada molt participativa (tallers pels més petits per part d’Abacus, i d’Animan’s i punt de venda de samarretes solidàries per part dels Mossos d’Esquadra).

Igualada Comerç fa una valoració molt positiva, a més d’agrair molt sincerament a tots els que d’una manera o altra han fet possible aquesta edició de la Botiga al Carrer. A partir d’ara ja es comença a preparar la següent edició, que serà al setembre.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta