7.1 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Humans de l’Anoia: Ian Albiol
H

Publicitat

IAN ALBIOL

Hem dic Ian Albiol i tinc 22 anys (soc del 2001). Actualment em trobo estudiant màrqueting i publicitat després d’haver cursat el grau superior de “gestió de vendes i espais comercials” a Barcelona.

Al 2015 vaig anar a viure a Basilea, Suïssa, durant gairebé 4 anys i gràcies a aquesta experiència vaig poder aprendre alemany i millorar el meu anglès fins aconseguir un nivell B2-C1 en ambdós idiomes.

En el moment que escric això estic buscant feina després d’haver fet de professor d’extraescolars, entrenador, monitor i community manager. Encara així vull centrar-me en la meva passió durant els últims anys i potenciar-la com mai, la música a través del “djing”. Porto des del final de la pandèmia de la covid practicant tant a casa com a algun esdeveniment i moltes festes d’amistats. Tinc el meu propi equip de controladora DJ amb tot l’equipament necessari i busco seguir ampliant el meu coneixement i experiència. Estic obert a qualsevol proposta.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
“Un grup de joves catalans d’Igualada ha aconseguit crear una empresa mundialment famosa”

Compartir
Publicitat
Article anterior
Article Posterior
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies