Flaixbac portarà un dels seus programes a Igualada per la Botiga al Carrer

18 d'agost de 2020

Igualada Comerç està treballant en la 48a edició de la Botiga al Carrer, programada pel dissabte 5 de setembre. S’està atent a les indicacions de les autoritats sanitàries i de Protecció Civil per complir amb els requisits que s’estableixin de cara a garantir les mesures de seguretat sanitària.

Per altra banda es vol potenciar al màxim l’atenció als comerciants que participin de l’esdeveniment i també oferir novetats i atencions als ciutadans perquè participin durant tot el dia.

Un dels principals atractius d’aquesta edició serà el de comptar amb l’edició del popular programa El Vermut de l’emissora Flaixbac. El Vermut és un show en directe i amb públic presentat per Llucià Ferrer. Es tracta d’un format àgil, divertit i sobretot musical, ja que el programa gira entorn la música, presència de famosos i cultura de vermut!. Aquest es farà al jardí del Restaurant el Crostó de manera que estarà ubicat a l’entorn del Passeig Verdaguer on hi ha la principal activitat de la Botiga al Carrer.

L’organització ha posat a disposició una zona solidària per facilitar a entitats socials que vulguin posar la seva botiga. Aquest espai es complementarà amb un bus del Banc de Sang I teixits per fer donació de sang durant tot el dia.

Pròximament Igualada Comerç informarà de tots el contingut i novetats d’aquesta edició especial de la botiga al carrer. Una data la del dissabte 5 de setembre per marcar al calendari a on s’anima a tots els ciutadans a viure Igualada, passejar i comprar.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta