11.3 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

FirAnoia celebra una edició amb molt bona assistència de públic
F

Publicitat

La fira multisectorial FirAnoia ha tancat aquest diumenge una edició que els organitzadors, Fira Igualada, qualifiquen de “rodona”. Des de divendres a la tarda, milers de persones han recorregut els 16.000 metres quadrats d’exposició a l’aire lliure del Passeig Verdaguer i la Plaça de Cal Font d’Igualada, una afluència de públic superior a l’esperada gràcies, en bona part, a la millora de les previsions meteorològiques; el temps ha respectat el certamen i no s’ha hagut de cancel·lar cap ni una de la vintena d’activitats programades durant els tres dies que ha durat la fira.

La valoració dels expositors també és molt bona; no només pel nombre de visitants sinó també per les interaccions comercials que s’han dut a terme durant el certamen.

L’organització destaca l’altíssima participació de públic a la fira aquest diumenge al matí coincidint amb el Mercat d’Antiguitats. En total han estat 260 expositors –entre concessionaris, artesans, empreses de serveis, antiquaris i entitats- que han omplert de vida el centre de la capital de l’Anoia.

Una xifra objectiva que permet fer el balanç de les vendes és el nombre de cotxes venuts a l’espai Automoció situat a la plaça de Cal Font. Enguany s’han venut 32 cotxes durant els dos dies i mig del certamen, una xifra similar a la de l’any passat –el 2021 es van vendre 31 cotxes a FirAnoia-. En tancar la fira aquest diumenge s’han sortejat tres premis de mil euros entre els compradors, que han estat per a compradors dels concessionaris Remm Guitart, Servisimó i Maas Exclusivas.

El president de Fira Igualada, Magí Senserrich, ha destacat: “aquesta ha estat l’edició que ens ha permès recuperar la plena normalitat, s’ha pogut celebrar sense cap restricció i s’han recuperat activitats culturals i tradicionals com la recepció dels Hereus i Pubilles ambcercavila inclosa”.

Senserrich s’ha mostrat molt satisfet i agraït de la resposta del públic i dels expositors, que han seguit apostant pel certamen, i també ha fet una valoració molt bona d’una de les novetats de l’edició d’enguany, la fira Tasta’m, que ha omplert l’Escorxador de maridatges de cellers anoiencs i música en directe les nits de divendres i dissabte: “el Tasta’m ha estat un èxit, s’han esgotat totes les places i això vol dir que l’experiència ha agradat i hi podrem donar continuïtat l’any que ve”.

Amb el títol “Movem l’Anoia”, FirAnoia s’ha celebrat aquest darrer cap de setmana de setembre a Igualada juntament amb tres certàmens més: Tasta’m, el Mercat d’Artesania i el Mercat d’Antiguitats, coincidint amb l’últim diumenge de mes.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies