Èxit del 39è Torneig Hoquei Base Ciutat d’Igualada, memorial Francesc Fontanellas

40

El pavelló de les Comes va ser l’escenari des de dijous i fins diumenge de la trenta-novena edició del Torneig d’Hoquei Base Ciutat d’Igualada, Memorial Francesc Fontanellas amb la participació de 30 equips repartits en 6 categories.

Després de molts anys sense aconseguir-ho, els equips de l’Igualada Hoquei Club van ser els guanyadors en les sis categories participants. En Prebenjamí l’Igualada es va imposar a Monjos, Lleida Llista i Sant Ramon de Vilafranca. En categoria Benjamí l’Igualada “A” va ser el guanyador per davant del JMJ, Vilaseca, Igualada B, Igualada D i Igualada C. En Alevins el guanyador en una final disputada que es va decidir en les faltes directes va ser l’Igualada B per davant de l’Igualada A, el Vilaseca, el Sant Josep de Sant Sadurní, l’Igualada C i el Lleida Llista.

En categoria Infantil va guanyar l’Igualada A per davant del Voltregà, de l’equip femení del Cerdanyola d’OK Lliga (actual campió de la Copa de la Reina), Vic, Igualada B i Igualada C. En juvenils va guanyar l’Igualada A per davant de l’Igualada B, Voltregà i Espanyol. I en júniors el guanyador va ser l’Igualada B per davant de Voltregà, Lleida Llista i Igualada A.

Dissabte a l’entrega de trofeus per les categories Benjamí, Infantil i Junior van assistir-hi la Tercera Tinent d’Alcalde i Regidora d’Esports i Promoció de la Ciutat, Patricia Illa acompanyada de Fanny Fontanellas i Marcel Rubinat, filla i net de l’expresident Francesc Fontanellas, a més d’Oscar Torrents director del Torneig.

Ja des de fa un any i mig l’Igualada Hoquei Club fa hoquei adaptat amb alumnes de la Fundació Privada Àuria i enguany els trofeus entregats en el decurs del Torneig als equips foranis i les medalles han estat confeccionats per les persones d’aquest Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Privada Àuria.