ERC + Som Vilanova presenta un equip renovat per tirar endavant el seu projecte de ciutat

50

Meritxell_Humbert.jpg

La candidatura ERC + Som Vilanova ha presentat els membres que encapçalaran el seu equip a les eleccions municipals de maig en una roda de premsa al vestíbul de Can Papasseit. A més de la candidata, Meritxell Humbert, s’han presentat els membres que encapçalen la llista i els eixos bàsics del programa amb el qual es presentaran als comicis del mes de maig amb la intenció de “formar part del canvi polític”, com apunta la candidata a l’alcaldia.

Segons Humbert, el programa pivotarà sobre quatre grans pilars: l’aposta per la participació ciutadana en el dia a dia de la ciutat i la transparència, un punt en què defensa la necessitat de realitzar una auditoria sobre la situació comptable de l’Ajuntament un cop s’estableixi el nou govern.

El segon pilar és l’assistència a les persones, des d’una òptica que englobi l’ajuda social amb la formació per a l’ocupació que ajudi a trobar noves oportunitats de treball als vilanovins i vilanovines. Aquest últim aspecte està molt relacionat amb el tercer pilar, que respon a la promoció econòmica i empresarial del municipi.

Finalment, l’últim pilar del projecte que ha destacat Humbert, és la promoció de l’oferta cultural, el treball directe amb les escoles de cara a millorar les polítiques d’ensenyament i la coordinació amb totes les entitats del municipi.

Pel que fa a les persones que lideren el projecte, Sergio Pérez, un dels portaveus de la candidatura, ha explicat que “són compromeses amb la ciutat, treballadores i que participen de la vida social del municipi, de diferents maneres, habitualment”. A més, ha afegit que la llista d’enguany “es capaç de combinar experiència, joventut i compromís en un projecte comú atractiu”.

La candidatura, que aglutina membres d’Esquerra Republicana i persones sense cap filiació política sota la marca Som Vilanova, es presentarà als vilanovins en un acte públic a l’escola Marta Mata el dissabte 14 de març.