English & Tea: El binomi de gaudir i aprendre anglès

455

Aprendre anglès tot prenent una tassa de te o refresc, en un ambient diferent, agradable i acollidor és possible: sota la direcció d’Anna Vilarrubias va néixer English&Tea, un centre d’anglès ubicat a Igualada, des de fa 14 anys. En aquest sentit, aquest centre es converteix en un binomi perfecte, atès que ofereix un espai que permet als seus alumnes la capacitat de mimetitzar-se, no només en un espai idíl·lic que defuig de les acadèmies d’idiomes convencionals; sinó també endinsant-se en les costums anglosaxones com ho és el fet de prendre “a cup of tea”.

Això ho tenia molt clar l’Anna, que després d’estudiar Filologia Anglesa i Protocol, volia unir tot allò que l’apassiona i l’entusiasma: els idiomes, el disseny i la comunicació i, sobretot, el te. Una lliçó d’emprenedoria.

“No anem per edats, anem per nivells”
Els valors d’English&Tea són molt clars: learn, enjoy and grow; que vol dir: aprendre, gaudir i créixer. Aquesta fusió fa que “l’aprenentatge, sigui molt actiu i dinàmic”, afirma l’Anna.

En aquesta línia, l’alumne viurà una immersió total de l’anglès: es potencia la gramàtica, l’speaking (la parla), la part acadèmica, però també, les experiències a través de tallers vivencials en dies concrets i especials, com Halloween, Nadal, Sant Valentí i Pasqua entre d’altres. Tradicions molt arrelades al món anglès.

“Fem celebracions anglosaxones perquè no només volem fomentar la pràctica i l’aprenentatge de l’anglès, sinó que l’alumne se senti còmode, potenciï la seva creativitat i que quan aprengui, s’ho passi bé i ho visqui”, explica Anna.

Tanmateix, un dels punts forts d’aquest centre d’anglès, és el fet que les classes no estan estructurades per edats, sinó per nivells. En aquest sentit, el centre ofereix diverses metodologies a escollir: english&fun (aprenentatge actiu i dinàmic per a nens dels 8 als 12 anys), cambridge&tea (preparació pels exàmens oficials pel Ket, Pet, First i Advanced), refresh&tea (adreçat a adults que vulguin refrescar i perfeccionar el seu anglès), you&tea (classe personalitzada per a una o dues persones) i speak&tea (practica i millora la teva conversa). Això no obstant, a partir d’aquest mes de setembre, s’ampliarà la línia educativa i també es donarà servei de classes d’anglès als alumnes a partir de 3r de primària.

A més, també ofereix l’aprenentatge d’anglès per a empreses i persones que es dediquin al món dels negocis amb business&tea, a través de classes privades per a grups tancats, oferint-los un programa a mida.

Una altra de les activitats proposades és “It’s tea time”, un taller-experiència que serveix com a introducció al món del te, una activitat que també es pot fer per potenciar el team building, una pràctica que permet enfortit llaços en el desenvolupament organitzacional.

Les noves tecnologies: essencials a English and Tea
“Avui dia, sense l’anglès i les noves tecnologies, et quedes enrere”, explica l’Anna.
Per aquesta raó, les noves tecnologies en aquest centre d’anglès són també indispensables i del tot presents: des de projectors, tablets, i ara, en la situació actual, classes online que ja van iniciar des del primer dia deconfinament. Per aquest motiu, English&Tea segueix donant continuïtat a les seves classes en aquest format, conscients, com deia Nelson Mandela: “L’educació és l’arma més poderosa que pots utilitzar per canviar el món”.