El mercat de Calaf programa activitats per a tota la família els dissabtes al matí

40

Amb l’objectiu de promoure i dinamitzar la seva activitat comercial, el Mercat de Calaf, que es realitza cada dissabte de 9 del matí a 2 de la tarda a la plaça dels Arbres, programarà un dissabte al mes una activitat per a tota la família.

El tret de sortida serà el dissabte 23 de febrer amb l’actuació de la xaranga “Ho Peta Street Band” que realitzaran una cercavila itinerant per les diferents parades amb un espectacle que integra una explosió de temes que prometen pura diversió, festa i alegria; amb un repertori format per temes d’estils ben diferenciats, coneguts i ballables. Les actuacions seran a les 11 i a 1/4 d’1 i tindran una durada de 30 min.

La propera activitat serà un showcooking amb Ada Parellada el 23 de març de 12 h a 13 h a la plaça dels Arbres. La xef del restaurant Semproniana de Barcelona farà una demostració culinària amb productes de temporada que es poden trobar al mercat i comerços del poble per tal que els assistents els puguin reconèixer i aprenguin com cuinar-los.

Finalment, el dissabte 6 d’abril a les 9 del matí a la plaça dels Arbres es realitzarà una sortida etnobotànica i un taller gastronòmic a càrrec de Marc Talavera (Col·lectiu Eixarcolant) i Clara Martin (Menjamiques). La sortida serà pels voltants del nucli de Calaf per descobrir quins són els usos (alimentaris, medicinals, ornamentals, lúdics, …) de la vegetació que creix al voltant de la població. S’aprendrà com identificar, recollir i emprar les diferents espècies i es recollirà aquelles que tinguin interès gastronòmic ja que seran la base per al taller gastronòmic que es durà a terme a continuació.

Totes les activitats són gratuïtes.