El CF Igualada femení segueix en línia ascendent

10 de desembre de 2018

Si la falta d’efectivitat havia penalitzat el CF Igualada femení les últimes dues jornades, l’equip ha mostrat una gran solidesa en les dues àrees, aconseguint sumar sis punts mostren la bona feina feta durant els entrenaments.

La primera part de les anoienques contra el Pallejà va ser rodona. El conjunt va sortir molt intens, portant el domini del joc, arribant constantment a l’àrea rival. Aquest panorama es va convertir en gol, al minut 5, quan Miriam va llençar de forma magistral una falta, obrint el marcador.

Les blaves van seguir igual durant gran part dels primers 45 minuts. Aquestes bones sensacions es van transformar en el 2 a 0, just abans de la mitja part, després d’una gran jugada de Salanova.

A la represa, les visitants van sortir amb ganes de capgirar el marcador, posant en dificultats la defensa local. Però van saber resistir fins al minut 72, quan després d’un refús de Noelia, les del Baix Llobregat van reduir distàncies.

Els últims minuts van ser de patiment, però amb el Pallejà bolcat a l’atac, l’Igualada va tancar el partit després d’un contraatac de llibre, posant el 3 a 1 definitiu.

Amb aquest resultat les igualadines sumen 12 punts. La setmana vinent l’equip no té competició de lliga.

Creus que amb la nova normativa de lloguers s'abaixaran notablement els preus de la Conca?