Demà torna el Vademercat, la nit de tapes al Mercat de la Masuca d’Igualada
D

13 d'abril de 2018

Demà dissabte entre les 20h i la mitjanit, torna el Vademercat, la nit de tapes del Mercat de la Masuca d’Igualada, una iniciativa del col·lectiu gastronòmic Vadefoodies, en col·laboració amb el departament de Comerç de l’Ajuntament i l’Associació de Botiguers del Mercat.

El Vademercat arribarà enguany a la seva tercera edició, precedit d’una excel·lent acollida en les dues edicions precedents. Com cada any, els paradistes del Mercat oferiran els seus millors productes i receptes, elaborats prioritàriament amb productes de proximitat, perquè els assistents els puguin degustar a preus populars.

Es preveu que hi hagi una trentena d’estands de menjar i beure i, a banda dels paradistes de la Masuca, hi participaran associacions gastronòmiques igualadines i productors de la comarca. Entre altres, hi haurà representants de l’Alta Anoia i també una representació de la iniciativa del Consell Comarcal L’Anoia, del camp a la taula, que permetrà conèixer la Cassoleta de l’Anoia, la Vinyala d’Òdena i una mousse de mató de la Tossa i Veciana amb mel i fruits secs.

Com cada any, la vetllada l’amenitzaran diferents propostes de teatre, màgia i també l’actuació musical en directe dels músics Red Pèrill i Quico Tretze al mateix mercat municipal.

Per primera vegada tots els assistents participaran en el sorteig d’un val per valor de 100 euros a gastar a les parades participants durant la nit de tapes.

Hi haurà també el tradicional concurs per triar les millors receptes, amb un jurat format per la responsable del restaurant Nou Urbisol, Mercè Jubany, pel president de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), Blai Paco, i per la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament i directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón.

El Vademercat va néixer l’any 2016, com una iniciativa de Vadefoodies, conjuntament amb l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Botiguers de la Masuca i el suport de la Diputació de Barcelona. El seu objectiu és promoure els productors i productes de proximitat i obrir el mercat municipal a públics que habitualment no hi compren, però que amb jornades com aquesta el redescobreixen com un lloc idoni per a fer-ho.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta