Cròniques dels partits del cap de setmana de l’Òdena Club Bàsquet

5 de desembre de 2017

Les cròniques dels partits del cap de setmana del 2 i 3 de desembre de l’Òdena Club Bàsquet:

C. B. ROQUETES “A” 60

ÒCB Sènior “A” 76

Nova victòria de l’equip Sènior “A” que el situa entre els 5 primers de la classificació.

Sis jugadors van encistellar 9 o més punts però cap d’ells va superar els 17, detall que deixa constància que el joc de conjunt és el punt més fort d’aquest equip.

Els odenencs van agafar la iniciativa en el marcador des del primer minut arribant al final del 1er. quart amb 7 punts d’avantatge (12 a 19). En el 2on. quart es va repetir el mateix parcial que ja els hi donava una renda de 14 punts (24 a 38). A la represa, una lleugera relaxació per part dels odenencs va permetre a l’equip local retallar mínimament el seu desavantatge (44 a 56). A la represa però, els visitants van accelerar i amb això van tenir prou per mantenir rendes entre els 10 i els 14 punts de diferència fins al final.

Van jugar: Mercadé (10), Marimón (17), Vives (3), Estany (11), Soriano, Lorente (17), Tarrida (9), Máximo (9) i Santiago.

U. E. CAPELLADES 52

ÒCB Sènior “B” 63

Segona victòria consecutiva de l’equip Sènior “B”, primera fora de casa i 2 de 2 en els “derbis” comarcals.

Partit dominat des del principi amb avantatges que és van anar ampliant a mesura que passaven els minuts, 12 a 17 al final del 1er. quart, 19 a 32 al final del 2on. i 32 a 52 al final del 3er.

Amb l’inici del darrer quart va arribar el màxim avantatge (32 a 54), trencat amb un parcial de 12 a 0 (44 a 54) que apropava als capelladins a 10 punts.

Però com la setmana passada, els odenencs van saber gestionar el partit amb el marcador a favor, aconseguint la victòria.

Van jugar: Iglesias (10), Fajas (5), Martí (17), Gomicia (2), Palomas (5), Vidal (12), Piera (6), Marimón (4) i Sánchez (2).

EUROPEAN INTERNATIONAL SCHOOL 53

ÒCB Sots-21 37

Marcador enganyós que no reflexa el que va passar realment en el partit. A només 7 minuts del final, el marcador estava a favor dels odenencs (33 a 35) però un parcial de 16 a 0 va decantar el partit definitivament a favor dels locals.

Van jugar: Poncell (2), Rosich (9), Torrellardona (5), Porredón (6), Torrens (8), Calle (2), Ferrer (5) i Fuentes.

C. B. BEGUES 58

ÒCB Sènior Femení 52

Partit surrealista el què va jugar l’equip femení. En el minut 7 perdia 25 a 0 i al final del 1er. quart, per 32 a 4. A partir d’aquell moment, va començar una lluita contrarellotge per remuntar un partit que ja s’havia perdut en el 1er. quart. En el darrer minut del partit, el marcador era de 56 a 51, però el partit ja estava sentenciat des de feia molts minuts.

Van jugar: Pedregosa (10), Carmona (10), Forn (13), Vidal (3), De Haro, Farreras (8), Raja (3) i Freixas (5).