Cròniques dels partits del cap de setmana de l’Igualada Vòlei Club

44
Sènior Masculí.

El diumenge el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre al pavelló de Les Comes al CV Cubelles. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 0 (25-19/25-16/26-24) favorable als locals. Els de casa van dominar el partit, sense fer un gran joc, envers un rival de inferior nivell. El pròxim partit serà el dissabte a les 20 hores, els de l’IVC rebrà al CE Vilafranca Negre.

El Sènior Femení perd a casa davant l’Alpicat perd una 0-3, la setmana que visita el camp del SD Espanyol.

El Sènior Femení B després d’un partit molt disputat perd amb el Terrassa però les igualadines han demostrat molt bona actitud durant tot el partit fent que els sets estiguessin molt disputats guanyant i perdent per la mínima. Cal agraïr a les juvenils Aina Sevilla, Lidia Jubero, i Jhosselin Artica haver ajudat al equip. La setmana que ve reben a les 18:00 al CV Santpedor.

Per fi han arribat els esperats debuts dels Veterans del XP, que el diumenge van rebre al Fortí als Spikings Neurons, amb un gran partit guanyat per 3-1. Partit on encara s’han notat els nervis del primer partit, contra un equip amb poca concepció del joc però amb disposició, ha fet que el XP cedís un set, però que ha resolt bé i saber sortir en moment puntuals d’ofuscació. Fins el cap de setmana de l’11 de desembre no tornen a jugar.

Equips base

El Juvenil Masculí guanya a la seva visita a Lleida davant el Balafia, en un nou partit molt emocionant on els dos equips van tenir opcions d’emportar-se el gat a l’aigua. Molts alts i baixos per ambdues bandes, i en un últim set que l’Igualada va cedir un 6-0, va saber remuntar i guanyar-lo per un 10-15, bona reaccions en els moments clau. La setmana que ve reben al CV Mataró, líder del grup, a les 16:00 al Fortí de les Comes.

El Juvenil Femení perd per un 0-2 contra el Salou, després d’un 1r set on les igualadines han estat desubicades i poca intensitat. En el 2n i 3r set han demostrat una millor actitud i bon joc arribant a posar-se per davant en el marcador i poder lluitar-los. La setmana que ve visiten el Roquetes juntament amb les Cadets.

El Cadet Femení guanya per 0-3 al Salou. Les jugadores de Laia Pujol i Aina Sevilla, han jugat molt serioses i no han baixat la guàrdia contra un equip que no ha posat en cap moment dificultats.

L’Infantil Femení perd contra el Barça Rosa per 0-3, les jugadores han fet un bon partit inclús en el segon set han pogut disputar-lo fins el final. La setmana que ve es desplacen a Gavà.

La setmana que ve l’Igualada Vòlei Club celebra la presentació dels equips per a la nova temporada a Les Comes. Aquest proper diumenge a les 6 de la tarda.