Cròniques dels partits de pàdel de l’Esquaix Igualada
C

19 de febrer de 2018

Resultats dels equips de pàdel de l’Esquaix Igualada:

FCP 1ª Masculí 

Primera jornada de la liga Federada i primera gran victòria del primer equip Subaru a casa contra el sempre potent Slampadel de Collbató. Els visitants van portar una de les seves estrelles rutilants el ‘Nugui’, un jugador que està a dalt de tot en el ranquing de la FCP en punts, també ha jugat partits del WPT. Amb aquest currículum, no veiem gaire clar poder guanyar a la parella 1. Però un gran del Mito Campins/Josep Llorach van sumar contra pronòstic 7-5, 7-6.

Carlos Jiménez/Albert Homs van caure 3-6, 4-6 davant Manel Garcia/Fran Jiménez però finalment el punt decisiu el van sumar Isidre Marimon/Joan Corcelles 7-6, 1-6, 6-3 enfront Hèctor Gallego/Roger Alba.

PadelCat 2a Masculí. Derrota a Ca n’Amat.

Desplaçament a Ca n’Amat on amb la coincidència d’horari de joc amb l’equip Federat, va fer impossible poder desplaçar tot l’equip al complert.

Tot i així l’enfrontament es va tancar perdent per 2-1 amb un bon puntet salvat per la parella 3 Xavi Lorente /Joan Arnau Palleja guanyant 6-2, 6-1 a Carles Verdú/Lorenzo Gonzalez.

La parella 2 Jan Albareda/Lluis Fernàndez ho van tenir a tocar en els dos sets caient 7-5, 7-6 amb Lluís Valle/Pepe Navas.

Lliga Pàdel +45 Oxford / Cambridge

Última jornada de la primera fase de la Lliga +45 amb l’esperat enfrontament entre els 2 equips Subaru de l’Esquaix Igualada, Oxford i Cambridge. Els partits com ja es preveia, van estar molt igualats i al final, victòria per 2-1 per Oxford, que no va satisfer a ningú.

Xavi Balp/Jaume Grané va sumar el punt de Cambridge imposant-se a Gabi Bonet/Lluís Fernàndez per un doble 6-4, però Oxford va capgirar el marcador amb la victòria de Jordi Homs/Ramón Gabarró 4-6, 6-4, 6-2 davant Jordi De Belza/J.J. Penedès i la decisiva d’Albert Homs/Isidre Marimon davant Xavi Linares/David Jaume per 6-4, 5-7, 6-2.

PadelCat 2a Femení. Gran victòria davant Slampadel. 

Gran inici de 2a Fase pel primer equip Subaru dins el grup A, on les nostres noies van fer un gran pàdel guanyant per 2-1 l’Slampadel de Collbató.

Elia Soriano/Alba Sanou van dominar 2-6, 6-4, 6-3 a Carme Izquierdo/Encarna Luque, Carla Gassó/Marta Hidalgo van cedir en un partit n mai van estar còmodes caient 3-6, 4-6 amb Anna Puig/Mònica Martínez i finalment Laura Molina/Susanna Campo van anar de menys a més guanyant de forma brillantíssima 2-6, 6-3, 7-5 davant Marisa Rodríguez/Berta Queralt.

PadelCat 3a Femení. Derrota per 3-0 en el desplaçament a les pistes del Infinit.

El segon equip Subaru que es va classificar brillantment emplaçat per la fase final del grup A, li toca ballar contra els equips forts de la categoria i ningú regala res.

Eva José/Sònia Díaz van caure 1-6, 3-6 amb Anna Criado/Aida Hernández, Georgina Carrer/Encarna Valdés també van cedir en un igualat partit amb Manoli Freixo/Anna Aymerich 4-6, 5-7 i finalment Joana Dalmases/Imma Llopart tampoc van poder rascar cap punt perdent 3-6, 4-6 amb Sara Peleja/Núria Rabell.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?