Convocada una concentració de rebuig pel tancament de l’escola de dansa

68

Després que el Consell Comarcal anunciés, a principis de juny, el tancament de l’Escola de Dansa, diverses entitats i partits polítics de la comarca han mostrat el seu rebuig a aquesta decisió. Tant és així que l’equip docent de l’escola ha convocat per avui dilluns a les 7 de la tarda, una concentració davant de l’edifici del Consell Comarcal per mostrar aquesta postura.

A més, el mateix equip docent ha fet públic un nou comunicat en què recorda “la manca absoluta de suport, mala promoció i una deixadesa evident en el manteniment de les instal·lacions” de l’escola en els darrers anys. També critiquen “l’escàs interès del Consell Comarcal en l’Escola i, a la vegada, ha actuat sovint de forma unilateral, bloquejant així qualsevol intent de millora d’aquesta”. A més, l’equip docent també creu que “el sistema de beques com a alternativa al tancament és un pegat que acabarà beneficiant les escoles privades de dansa”.

De la mateixa manera, l’equip de professores insten a l’Ajuntament d’Igualada a no deixar perdre l’única escola pública de dansa, en el que consideren que “és una opció que ni s’hauria d’haver plantejat”