4.3 C
Igualada
Diumenge, 25 febrer 2024

Un article de

Comença una setmana carregada de tennis amb el torneig Arcadi Manchón
C

Publicitat

Del 23 al 30 de maig, les pistes del Club Tennis Montbui acullen la novena edició del torneig de tennis Arcadi Manchón. La competició que porta el lema “Campiones del futur” és puntuable per la WTA amb un premi de 15.000 dòlars i és impulsada per l’equip de Top Tennis que compta amb el suport i col·laboració del Club Tennis Montbui, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, la Federació Catalana de Tennis, la Federació Espanyola de Tennis, així com una trentena d’empreses patrocinadores.

Igual que en la darrera edició, la competició es només femenina, seguint així la línia del projecte esportiu de TopTennis amb el Centre d’Alt Rendiment, ubicat a les mateixes instal·lacions, dedicat a la formació integral de joves tenistes. L’objectiu és d’una banda fer del tennis un esport accessible per a tothom i per una altra formar tenistes competitius a nivell internacional.

El torneig Arcadi Manchón acull 64 tennistes a la prèvia per arribar 32 a la final entre els quals és molt probable que es trobin les primeres del món dels propers anys. Entre elles, 5 jugadores provinents del mateix centre; Nahia Berecoechea, Bianca Fernandez, Ana Lantigua al quadre final i a la prèvia Maria Fernanda i Nadina Aivaizar. Ahir diumenge van començar a disputar-se els partits per arribar al diumenge dia 30 a la final.

El passat dissabte va tenir lloc la presentació que va comptar amb la presencia de l’alcalde de Montbui, Jesús Miguel “Schummi” Juarez , José Manuel Cañizares, responsable de l’àrea esportiva del Club Tennis Montbui, Javier Soler, director esportiu de la Federació Española de Tenis, a més del staff de Toptennis; Arcadi Manchón, Alejo Mancisidor i Xavi Torner i algunes de les jugadores destacades.

La competició d’aquestes joves talents que aspiren a situar-se a l’elit i l’esforç d’aquestes tenistes que mostraran el seu estil i qualitat, seran factors i valors pels que valdrà la pena gaudir de l’espectacle, del Torneig Arcadi Manchón. L’entrada és lliure i gratuïta.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies