La cerveseria La Lenta treu al mercat la “Bandar Log”, una cervesa negra
L

16 de desembre de 2017

Aquest passat diumenge, la cerveseria artesana d’Igualada, La Lenta, va treure al mercat la seva tercera obra, la Bandar Log. Aquest nom surgeix de la inspiració en els monos, salvatges i atrevits, d’un dels relats de la famosa novela de Kipling, El Libro de la Selva. El tarannà rebel i anàrquic d’aquests primats es relaciona a una cervesa categoritzada dins de l’estil Brown IPA.

Els productors i responsables de la cerveseria igualadina, en Pol i en Jose, la defineixen com “una cervesa d’aspecte fosc, amb aromes florals, especiats i cítrics i amb un regust de xocolata, caramel i tofi que acompanya, de manera perfecte, amb aliments com la xocolata, els fruits secs, la pastisseria i la fruita en general”.

En aquestes dates, la cerveseria aposta per la campanya de Nadal amb packs degustació de les tres cerveses, les quals estan disponibles en gran part dels locals de la comarca i voltants, juntament amb els dos altres productes de l’empresa, la Optimista/Pesimista i la Golden Koeman i, també, a la seva botiga online.

Finalment, La Lenta assegura que “nosaltres fem el tipus de cervesa que ens agrada” i també esperen que “amb aquesta cervesa més extrema, fem un pas qualitatiu dins del món artesanal”

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?