Cap de setmana de Botifarruner a La Llacuna
C

24 de febrer de 2023

Aquest cap de setmana, 25 i 26 de febrer, la Llacuna viurà un cap de setmana ple d’activitats, amb la tretzena edició de la Botifarunner i la quarta edició de la Botifakids.

El dissabte tindrà lloc la Botifakids, una cursa familiar que s’ha incorporat a la cursa d’adults des de l’edició passada i que enguany se celebrarà un dia abans per facilitar la participació en ambdues curses. El tret de sortida serà a dos quarts de 5 de la tarda, des de la plaça Major, i els participants faran aproximadament 3 km de recorregut pels voltants del poble. En acabar, hi haurà un bon avituallament amb xocolata desfeta i coca per a tots els participants. Els actes continuaran amb una xerrada a càrrec de l’alpinista terrassenc Bru Busom, que parlarà de la seva aventura a la paret est del Siula Grande (6.344 m, serralada d’Huayhuash, Perú). La xerrada es farà a les 7 de la tarda, a la sala de plens de l’Ajuntament. Com que l’espai és limitat, és recomanable inscriure’s a través del web de la Botifarunner.

El dia 26 arriba el plat fort de la festa, la 13a edició de la Botifarunner, que un any més ha exhaurit les inscripcions. Els 400 inscrits en total a la clàssica (21,5 km, +1050 m de desnivell) i a la ràpida (12 km, +560 m) sortiran alhora de la plaça, a 2/4 de 10 del matí. Com cada any, no faltarà un recorregut exigent i un entorn immillorable per gaudir de la muntanya, amb desenes de voluntaris i visitants que animaran a tots els participants.
La recollida de dorsals es podrà fer a partir de dissabte al matí, a la plaça Major (d’11 a 1 del migdia i a partir de 2/4 de 4 de la tarda), i continuarà diumenge a partir de les 8 del matí.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta