Canvis a la direcció dels centres que imparteixen estudis al Campus Igualada-UdL

0
720

La Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia (FiF) i l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lledia (UdL) han renovat l’equip directiu. Com a resultat, Judith Roca, i Magda Valls, es posen, respectivament, al capdavant dels centres que imparteixen estudis al Campus Universitari Igualada-UdL.

Magda Valls, professora de matemàtiques en les titulacions d’enginyeria informàtica, és la primera dona en ocupar aquest càrrec, i agafa el relleu a Francesc Giné, director de l’EPS des de 2011. En el seu equip de direcció s’hi troben persones estretament relacionades amb el Campus Igualada-UdL, com Anna Bacardit (ajudant de direcció al Campus d’Igualada), o Grau Baquero (cap d’estudis de les titulacions d’enginyeria al campus igualadí).

Entre les prioritats de Valls per als propers tres anys de mandant s’hi troba impulsar les titulacions engegades darrerament, com el Grau de Tècniques d’Interacció Digital i Computació del Campus d’Igualada.

Per la seva banda, la nova degana de la FiF, Judith Roca, és professora de la UdL des de 2013 i ha estat coordinadora de la titulació d’Infermeria, secretària acadèmica i, aquest últim curs, ha exercit com vicedegana de la seva facultat al campus d’Igualada. Roca substitueix en el càrrec a Joan Blanco, que dirigia el deganat des del 2013. Tot i que en un principi hi havia tres persones que optaven al càrrec, finalment ha estat Judith Roca l’única candidata.

Interessada per la pedagogia i la innovació docent, les prioritats de la nova degana passen per “treballar per l’excel·lència acadèmica, tot consolidant les titulacions que s’imparteixen tant a Lleida com a Igualada, així com aprofitar al màxim les possibilitats formatives que ofereix el centre de simulació 4DHealth” de la capital de l’Anoia, explica.

Compartir