Aquest diumenge, la Botifarunner a la Llacuna

836

butifarruner la llacuna - La veu de l'anoia - VeuAnoia.cat

Aquest diumenge la Llacuna viurà una nova edició de la Botifarunner, una de les curses de muntanya més consolidades a l’Anoia. Amb les inscripcions ja tancades per aquesta vuitena edició, participaran a la cursa 350 corredors, nombre màxim d’inscrits, que correran una distància de 22 quilòmetres i 1100 metres de desnivell positiu.

La Botifarunner arrencarà a les 10h del matí de la plaça Major i amb un temps màxim de 3h i 30 minuts, els corredors han d’haver completat la prova que començarà amb l’ascens al Puig Castellar com a primer repte, i passarà per altres punts de l’entorn llacunenc com les roques de la Crida, font Cuitora, la Serra de la Llacuna o el castell de Vilademàger. Els 22 quilòmetres de la cursa acabaran de nou a la plaça Major del poble on com ja és tradicional, els corredors, desprès de l’arribada tindran un entrepà de botifarra.

L’organització, el Centre Excursionista Llacunenc, es mostra molt satisfet d’haver assolit el nombre màxim d’inscripcions ja que és una bona senyal de la consolidació de la cursa que cada any requereix majors esforços d’organització i professionalització però que gràcies als voluntaris i col·laboradors esdevé una de les millors cites dins el calendari de curses de muntanya.