Els Mossos detenen a l’Anoia dos comercials per fer tocaments mentre treballaven
E

19 de maig de 2016

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada (Anoia) van detenir el dia 10 de maig dos joves, de 22 i 19 anys, de nacionalitat espanyola i paquistanesa, veïns d’Olesa de Montserrat i Badalona, com a presumptes autors d’un delicte de coaccions i un delicte d’agressió sexual.

 
La investigació es va iniciar el passat 21 de gener, quan els Mossos van tenir coneixement que un comercial d’una companyia de la llum va fer tocaments a una dona mentre li oferia un contracte nou.

 
Segons la víctima, el comercial va aprofitar un moment en el que ella es trobava d’esquena per arrambar-se al seu darrera. Tot seguit, li va tocar les cames mentre li explicava les condicions del contracte. Davant la situació, la dona es va espantar i va decidir acceptar el contracte per finalitzar com més aviat millor la visita. Pocs minuts després va arribar un familiar a la casa i el comercial va marxar del lloc.

 
Durant la investigació, els mossos van rebre una altra denúncia per un fet similar. En aquest cas l’implicat també era un comercial, el qual es va arrambar a la víctima, li va tocar el cul, i quan la dona es va girar per fer-lo fora de casa, li va tocar els pits.

 
Els mossos van esbrinar que tot i la semblança dels dos fets, l’autor no era la mateixa persona. Es tractava de dos comercials que treballaven per la mateixa empresa.

 
Finalment, el dia 10 de maig els investigadors van localitzar i detenir els dos comercials com a presumptes autors d’un delicte de coaccions i agressió sexual. Els detinguts van passar el dia 11 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?