Punto Blanco esdevé mecenes del Teatre de l’Aurora

57

punto blanco.jpg

L’empresa igualadina Punto Blanco s’ha convertit en mecenes del Teatre de l’Aurora amb la signatura d’un conveni de patrocini anual amb Unicoop Cultural, entitat que gestiona el teatre. La coneguda marca de productes tèxtils s’afegeix així a la resta d’empreses d’Igualada i la seva comarca que donen suport al projecte cultural del teatre de Cal Font, col·laborant a fer possible la programació estable d’aquest espai.

Punto Blanco és una reconeguda marca de mitjons i roba interior que, des de 1948, s’ha especialitzat en productes que toquen la pell. A la fàbrica d’Igualada es fabriquen els mitjons d’alta gamma que han sigut des de sempre l’ensenya de la marca, utilitzant matèries de primera qualitat. La incorporació de les tecnologies més punteres del mercat, juntament amb un alt grau de tecnificació i coneixement de les persones, permeten aconseguir els millors productes per als usuaris més exigents.

L’aposta pel disseny i la moda fa que les col·leccions de Punto Blanco siguin un referent en el sector dels productes íntims. Una comunicació amb imatges de gran impacte i la participació en desfilades com la 080 Barcelona Fashion i en fires internacionals, són els pilars que impulsen la marca cap a la internacionalització.

Les activitats del Teatre de l’Aurora són possibles gràcies als espectadors, a la col·laboració dels Amics del Teatre de l’Aurora, a les institucions públiques i, cada vegada més, a les empreses que, com Punto Blanco, opten pel patrocini publicitari. Aquest suport imprescindible permet que iniciatives culturals o socials com les d’aquesta sala independent continuïn sent una realitat.