L’IHC s’emporta la victòria en un partit disputat (3-2) davant el Lleida

7 de gener de 2020

L’Igualada Rigat va aconseguir la primera victòria del 2020 en imposar-se per la mínima – tres gols a dos – al Lleida Llista en un partit molt igualat. El arlequinats van ser més efectius a la primera meitat, però els visitants van pressionar molt en els últims 10 minuts de partit buscant l’empat. Tot i la victòria, els de Francesc Linares no han pogut recuperar el tercer lloc perquè el Noia ha donat la sorpresa i ha derrotat al Liceo a Riazor.

Els arlequinats es van avançar al minut 3 amb un tir creuat de Tety Vives. Set minuts més tard el Lleida empatava pet mitjà de Cañellas, que va caçar un rebot interior després d’una aturada d’Elagi Deitg. L’Igualada va respondre de manera molt ràpida: 110 segons després Ton Baliu aprofitava  una assistència des de darrera de la porteria per batre Lluís Tomàs. Amb el 2 a 1 es va arribar al descans.

A la segona part, el Lleida va tornar a forçar l’empat amb una contra que va definir l’ex-arlequinat Oriol Vives. I un altre cop més els igualadins van trencar l’empat de manera rapidíssima: només 32 segons després Jordi Méndez feia el 3 a 2.

Amb el marcador en contra els visitants van posar setge a la porteria arlequinada. Una gran actuació d’Elagi Deitg va permetre que el marcador no es mogués. Tot i dos pals (un per cada equip) i els últims trenta segons que el Lleida Llista va jugar amb cinc homes de pista, el marcador no es va moure i aquesta nova victòria permet a l’Igualada Rigat sumar 28 punts.